Saturday, 9 March 2013

iloveyou :)

\

i love you i love you i love you i love you i love you :) hahahahaahhahahahaahhaha :)
veryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :*
i love you mama , abah , kakak , nana , kawan kawan and you :D :* lallalallalalalalaalllalala <3
iloveyouuuuuuu :*

its about this month -,-


hi assalammualaikum :* lama tak update -,- da semak da blog ni :D hahah :) btw , ni just nak jawab balik semua pertanyaan korang kat blogger nie :)fatin sehat je la :) tak mau sedih :D hahaha :) cuma skunk ni la , little bit busy :) jadual pack , everyday busy :(  penat :) n now , kaki dah sakit -,- dengan latihan choral speaking 2 , 3 jam , ngn olharaga , lompatan -,- haishh , ngn porch duty , berdiri setiap hari -,- penattttt :D tapi fatin tetap happy :) happy sangattt :* sbb apa ? adalahhhhhhhhh :* hahahahha :) hmmm , adalah jugak sad news kat sini , hmmmm , "im not ur brother anymore" hmmmm , ya , a ah , sedih kan :( tak apalah , thnks kay jdi abng adk yng paling baik :) thnks sngt :) sekarang ni bnyk sngt nak kene hafal :D top 6 , top 18 , head commitee , group leaders , advisor , choral speaking n cara lompatan n pbs -,- lagi lagi sejarah -, arghhhhh :) okayy dah tuka topic n nak thu something ? BOLE GILAAAA CAM NIE KALAU EVERYDAYYY PBS -,- ARGHHHH , STRESS :D hahahahaha ::) iloveyouuuuuuuuu :* hope you guys have a nice day kay :* salam :)

Sunday, 10 February 2013

i love you friends :*


ya ya ya ya :) kawan yang baik adalah kawan yng setia dngn kita walau dimana sekali keadaan kita :) ya , i've got 3 :* hahah :) korang , thanks kay :) kay kay kay , :) kay :D hahah :P im happy with my life now :P da x de da orng kacau fatin , ya , happy :) cuma ad reporter x bergaji je yng setiap hari wat news tuk fatin :D hahah :) kay , apa2 pon , sayang korang kwn :*

Thursday, 7 February 2013

my normal life and sick with it -,-


biasalah tu , tasya da fhm dlm kehidupan ni , manusia cpt berubh , hmm , orang yng tasya knl semua sama , x pernh berbeza , first knl je baik , lama2 knl lupakan tasya , cm tu je , tingglkn tsya , hmm , apa nk wat , mmg ALLAH da wat cm tu , tasya x ley tolak , hanya berdoa saje untuk tasya , tasya bersyukur dpt knl dng orang yng tasya kenali , kow=wang mmg best , but , happy2 tuk tasya x lama , kjap je kn , apa2 pon harap korang happy kay :) senyum n berdoa agr hdp korang x sesedih tasya , hidup yng bila borink n happy diacari but time x suka n jumpa orng lain di tingglkn , even dah berjnji , ttp berlaku , hmm , jealous ? aah , jealous , nk wat cm ne kan , haihh :) good luck kay spm , tasya x nk gnggu hidup mu lagi dah , smoga happy :)

hari ni :)


kesengalan dalam class mmg best :) hari ni , x thu nape , rasa cm nk gado je :D gado mnja je kay :) haha :) zati sengal n hjr babun , hhaha :) bnyk sngt gelak n gado , happy je la life nie , dlm happy2 nie pon , fatin ad jga rasa sedih , hmm , apa apa pon , senyum je la , rindu beberapa orang yng da lupa fatin :') rindu korang , :) kay , nothng to say , nnti sedih :p kay bye :)

kehadiran biasanya di tinggalkn dengan pemergian :)


rindu ? hmm , rindu sngt :) mna jnji ? da lupa ea ? hmm , hrp u guys happy kay :) ok
ay la tu , da start nk ada relay kan :) smoga bahgia , lupa fatin da kn ? hmm , kay :) happy dpt knl mu , thnk :) adk harap abng happy kay :) abng ingt adk ke ? x kowt , kan ? mmg kn ? haha :) kay x pe :) good luck spm kay :)

Sunday, 27 January 2013

When we are no longer able to change a situation - we are challenged to change ourselves.


yesterday , i feel sad , becoz why ? ya , becoz of someone who always make me sad , i hate you very much , even u are my 'FRIEND' but , i still hate u , i dont know why u always interupt people business , can u just do your own business ? hah ? seriously i stress with you , start from today , i will make sure that i will not  be your friends anymore , for surely , i dont know why i hate u , maybe because u have a  annoying attitude -,- u know what ? everyone felt that you're annoying -,- same as me , haihh , even i tweet with someone , u know ! wth ! then u start do some gossips that will make me and my friends argue each other -,- i'm sorry , seriously i hate this situation -,- i just have to keep myself quiet for you , im trying to be a borink girl so that u will start to ignore me -,- k bye , and one last thing , if u want to be the HOTSTUFF geng , just GO , i dont ever CARE about it :* kay bye -,-